Vágólapra másolva!
Oláh Noémi kapta meg a Miss Bikini Florida Model címet 2017-ben.

A korábbi magyar szépségkirálynő jelenleg az egyetlen olyan magyar profi fitneszmodell, aki folyamatosan eredményesen teljesít a legjobbak között. Behozhatatlan rekordnak tűnik, hogy négyszer szerzett indulási jogot az Ifbb Bikini Olympiára.

Buranits Ildikó, a Fitparádé promótere az Origónak mesélt arról, hogy Oláh Noémi miért emelkedik ki a magyar mezőnyből. "Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor Noémi megnyerte a Fitparádét. Királynői jelenléte van a színpadon. Aztán, amikor Ohióban az Arnold Classicon kisétált, illetve bevonult a színpadra, egyszerűen megragadta a figyelmet.

Számomra az abszolút győzelem is őt illette volna ezen a versenyen, de a bírók a brazil lány mellett döntöttek, akiről nem sokat hallottunk azóta."

Jelenleg Amerikában él, több neves cég is szerződést kötött vele. Tavaly ment férjhez, és a párja teljes mértékben támogatja az álmai elérésében.

Az Egyesült Államokban rengeteg felkérést kap, gyakran sztárvendégnek hívják meg a versenyekre, és az USA-n kívül meghódította Indiát is.

Hosszú listát lehetne írni a profi győzelmeiről, illetve a dobogós helyezéseiről.

Az eddigi főbb eredményei:
Miss Hungary 2005 - szépségkirálynő
Miss World Hungary 2006 - második helyezett
Fitparadé Fitmodel World 2009 - első helyezett
Arnold Classic Ohio Bikini 2010 - első helyezett (egyben a verseny első európai győztese)
Ezután IFBB Pro licencet kapott,
Detroit Pro - első helyezés

Buranits Ildikó hozzátette, hogy bármelyik szövetséget nézzük, nagyon sikeresek a magyar fitneszversenyzők. "De azt teljes biztonsággal kijelenthetjük, hogy van Oláh Noémi, aki a legerősebb mezőnyben, a profik között, amerikai hegemóniában is folyamatosan bizonyít, és vannak a többiek. Változtak a szabályok, ma már sokkal egyszerűbb profi kártyát szerezni, hiszen szinte minden héten van egy verseny, ahol az abszolút győzelem vagy több verseny győzelme akár profi kártyát is jelenthet. Magyarországon elég sok profi kártyát szerzett versenyző van, sőt ma már több szövetség biztosít profi versenylehetőséget, és ezeken pénzdíjat nyerhetnek a legjobbak. Azonban

Nagyon sok sikert kívánunk ehhez mindenkinek!"