Búcsúüzenet az Ágyústól, aki Bergkamp és Henry legendáján nőtt fel

Jack Wilshere, Wojciech Szczesny, Arsenal
Wojciech Szczesny a Juventushoz távozott, Jack Wilshere jövője továbbra is kérdéses Észak-Londonban
Vágólapra másolva!
A 29-szeres lengyel válogatott kapus, Wojciech Szczesny az Arsenalból olasz rekordbajnok Juventushoz szerződött. A 27 éves hálóőr 11 év után elhagyta az észak-londoni csapatot, búcsúzóul az Instagramon üzent az Ágyúsok szurkolóinak.

„Emlékszem, amikor fiatal srácként Lengyelországból néztem David Seamant, Thierry Henryt, Dennis Bergkampot és a többi Arsenal-játékost.

Amikor 2005-ben megkeresett az Arsenal, örökre megváltozott a világom.

16 évesen kezdtem az pályafutásomat az Arsenal akadémián. Esténként Jack Wilshere-rel jártam futni East Barnetben, az volt a célom, hogy egyszer kezdő játékos legyek.

Wojciech Szczesny a Juventushoz távozott, Jack Wilshere jövője továbbra is kérdéses Észak-Londonban Forrás: AFP/Carl Court

Minden, ami vagyok, mindenem, amim van, azt az Arsenalnak köszönhetem,

és tartozom Arséne Wengernek, Liam Bradynek, David Courtnek, Bob Arbernek, Steve Bouldnak, Neil Banfieldnek, Mike Salmonnak, Tony Robertsnek, Gerry Peytonnak, Pat Rice-nak és még sokaknak, aki szeretik ezt a klubot.

Remélem, hamarosan Bergkamp, Seaman, Henry és mások is visszatérnek az Emirates Stadionba, és az Arsenal újra megnyeri a bajnokságot.

Aki egyszer Ágyús volt, az mindig Ágyús marad!"

A 27 éves kapus kedden érkezett Torinóba, 2021-ig szóló szerződést írt alá. A klubváltást azzal indokolta, hogy a Juventust győztes mentalitás jellemzi és megtiszteltetés számára, hogy Gianluigi Buffont segítheti.