Vágólapra másolva!
Erdei Zsoltnak fogalma sincs arról, mit akar vele az Universum, elképzelhető, hogy legközelebb csak októberben lép szorítóba. Álomnak tart egy esetleges címegyesítő meccset.

Hetek, sőt lassan hónapok óta lehet hallani információkat és pletykákat arról, hogy Jürgen Brähmer lehet Erdei Zsolt következő ellenfele. Pár napja azonban ennek ellentmondó hírek láttak napvilágot, lengyel lapok ugyanis megszellőztették, hogy az augusztus 22-i budapesti Universum-gálán Aleksy Kuziemszkivel csap össze Brähmer, a tét pedig a WBA kihívói pozíciója lenne.

A jelenleg is itthon tartózkodó, de edzésben lévő Erdei a sportnapilapnak azt mondta, hogy a mostani állás szerint októbernél előbb szinte biztosan nem lép szorítóba. Abban az esetben, ha összejön a Brähmer-Kuziemski találkozó, akár egy címegyesítés is összejöhet a magyar világklasszis számára, méghozzá a nemrég Hugo Hernan Garayt legyőző, és így a WBA övét birtokló spanyol Gabriel Campillo ellen.

"Álom, álom, édes álom" - mondta erre Erdei. "Fogalmam sincs, mi az Universum elképzelése. Ha őszinte akarok lenni, sok jót nem nézek ki a hamburgiakból. De hátha!" Ha összejönne, Erdei természetesen vállalná a Campillo elleni meccset.

profiboksz.hu