Vágólapra másolva!
Mintegy két hét múlva élete legnagyobb meccsét vívja a WBC váltósúlyú bajnoka, Victor Ortiz, hiszen ellenfele a szupersztár Floyd Mayweather Jr. lesz. Ortiz azt mondja, visz majd egy sétapálcát a kivénhedt ellenfelének, nehogy nagyon meghúzza a hátát.

A 24 éves bunyós nem sok tiszteletet mutat a nála tíz évvel idősebb amerikai iránt, aki szerinte túl van már a csúcson: "Nem tud alkalmazkodni hozzám. Nem érdekel, mit fog csinálni, vége van. Már akkor bevégeztetett számára, mikor aláírt ellenem. Szeptember 17-én valaki karriere befejeződik, valakié pedig szárnyalni kezd."

"Hozok majd azért egy sétapálcát a kivénhedt ellenfelemnek, nehogy nagyon meghúzza a hátát. A legjobb Mayweathert akarom, nem azt, akinek a sebessége és az ereje már a múlté. Ő már egy lejárt lemez. Nem is szabadna váltósúlyban bokszolnia, amivel ő is tisztában van. Floyd jó ökölvívó, de soha nem tartottam akkora számnak. Egyáltalán nem győzött meg semmiről és nem is fogom tisztelni, mint az a 41 bunyós, akiket megvert. Egyik ellenfele sem volt olyan, mint én. Valaki kettőnk közül nagy bajban van" - mondott oda Ortiz az amerikainak.

Forrás: Profiboksz.hu