Vágólapra másolva!
Jobban van, és ha nem lép fel komplikáció, akár már hétvégén hazamehet Sávoly Gergő, az MTK 17 éves ökölvívója, akit szilveszter éjjel késeltek meg egy szigethalmi sörözőben. Az MTK ökölvívó-szakosztályának hivatalos honlapja szerint az elkövető családja megfenyegette a fiatal sportoló családját, hogy vér fog folyni, ha vallomást mer tenni.

A vécé miatt késelték meg az MTK sportolóit

Az MTK ökölvívó-szakosztályának elnöksége meglátogatta a kórházban a szilveszter hajnalban megkéselt 17 éves bokszolót, Sávoly Gergőt. A fiatal sportembert nyolc késszúrás érte, ebből négy a szíve tájékát, de állapota javult, és ha nem lép fel komplikáció, akár a hétvégén már haza is mehet.

Sávolyt egy birkózó társával együtt késelték meg, utóbbi állapota még mindig súlyos, az biztos, ha fel is épül, soha többet nem sportolhat.

Az elkövetetett bűncselekménnyel két embert gyanúsít a rendőrség, az egyiket a helyszínen őrizetbe vették, a másikat nagy erőkkel keresik. A szakosztály honlapja szerint a két bűncselekménnyel vádolt elkövető családja megfenyegette Sávoly családját, hogy vér fog folyni még, ha a sportoló vallomást mer tenni.