Vágólapra másolva!
Úgy fest, újabban nincs Vlagyimir Klicsko-meccs Shannon Briggs nélkül. A korábbi világbajnok minden olyan alkalommal megjelenik, amikor kamera is van a közelben, és következetesen provokálja a nehézsúly jelenlegi legjobbját.

A veterán amerikai korábban az Alex Leapai elleni felkészülés, illetve a sajtótájékoztatók, mérlegelések alkalmával is csinálta a fesztivált, kedden pedig a Kubrat Pulev ellen készülő ukrán edzésén műsorozott.

Briggs a szokásos szövegeit óbégatta, amely szerint ő az igazi bajnok, Klicsko egy hurka, aki senkiháziakkal bokszol, inkább vele kellene mérkőznie, satöbbi. Aztán az amerikai felment a szorítóba, ahol a világbajnok - már bandázzsal a kezén - melegített.

Egy ideig nem lehetett tudni, hogy a néhol elég komolytalan színjátékból nem lesz-e valamelyik pillanatban mégis éles ütésváltás.

Végül a szintén volt nehézsúlyú világelső, Michael Moorer ugrott be a ringbe, és taszigálta ki Briggst a szorítóból, aki néhányszor még odaszólt Klicskónak, majd távozott az edzőteremből.

profiboksz.hu