Vágólapra másolva!
Manny Pacquiao menedzsmentje nem törődik a perekkel, amelyeket ellenük indítottak azért, mert a Fülöp-szigeteki bokszoló sérülten állt ki Floyd Mayweather ellen.

A május 2-i Floyd Mayweather–Manny Pacquiao-mérkőzés után számos perindítványt nyújtottak be – legfőképp Manny Pacquiao ellen. A sportoló egy korábban elszenvedett sérüléssel magyarázta gyenge szereplését, és a rajongók úgy érzik, hogy a titkolózás miatt kártérítés jár nekik - írja a Profiboksz.hu.

Pacquiaót meg is műtötték a meccs után Forrás: Twitter/Top Rank Boxing

Michael Koncz, Pacquiao tanácsadója szerint a keresetek nagy része nem állja meg a helyét, és csak a könnyű pénzszerzés motiválja a pereskedőket.

Túlságosan nem aggódunk, hiszen időbe telik, amíg ezekből lehet is valami. Az ügyvédeink kézben tartanak mindent, úgyhogy nem igazán látom, hogy a kártérítésekből lenne valami.

Ezek ilyen dögevő zugügyvédek,

akik érzik a pénz szagát, és a könnyű pénzért bármire hajlandóak, miközben komoly jogi hiányosságaik vannak. Elég kellemetlenek tudnak lenni. Egyetlen olyan törvény sincs, amely arra kötelezné a sportolókat, hogy a nyilvánossággal megosszák az egészségi állapotukat" - fogalmazott Pacquiao tanácsadója.