A rendőröknek köszönheti életét a meglőtt világbajnok

595724697 Box Horizontal
Charles Martin of the US (C) celebrates after winning against Vyacheslav Glazkov of the Ukraine in their IBF World Heavyweight Championship bout at Barclay's Center in New York's borough of Brooklyn on January 16, 2016. Martin won the flight after Glazkov injured himself in the second round. / AFP PHOTO / DON EMMERT STF
Vágólapra másolva!
Rálőttek az egykori nehézsúlyú világbajnok Charles Martinra, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba még pénteken. A 30 éves bokszoló a gyorsan a helyszínre érkező rendőröknek köszönheti az életét.

Megműtötték és hazaengedték Charles Martint, akit pénteken Los Angeles közelében az autójában meglőttek. Az ügy bonyolult, hiszen a rendőrök szemtanúkra hivatkozva azt mondják, a két támadó a kocsijában ülő bokszolóval először összeveszett, majd megpróbálták lelőni, erre Martin autós üldözésbe kezdett, és balesetet szenvedett.

A baleset után a támadók újra tüzet nyitottak a bokszolóra és utastársára, ekkor már el is találták.

Martin ennek ellenkezőjét állítja, szerinte menekülés közben érte a találat az alkarján.

Forrás: AFP/Don Emmert Stf

Ennek következtében rengeteg vért vesztett, csak a tetthelyre hamar kiérkező rendőrök lélekjelenlétén múlt, hogy a bokszoló életben maradt, hiszen az egyik rendőr ellátta a sebesültet, amíg a mentősök meg nem érkeztek. Martin a TMZ Sportsnak elmondta:

Nagyon hálás vagyok a rendőr uraknak, megmentették az életemet."

A TMZ rendőrségi információi szerint az elkövetőket még keresik, indítékról nem tudni semmit.