A hadováló Fury újra lefújta a Klicsko elleni visszavágót

KLICSKO, Volodimir
London, 2016. szeptember 12. Volodimir Klicsko ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó sajtótájékoztatóra érkezik Londonban 2016. szeptember 12-én, ahol bejelentette visszavágó mérkőzését Tyson Fury brit profi nehézsúlyú ökölvívóval, a Boksz Világszövetség (WBA), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) egyesített bajnokával. Fury a csapata tájékoztatása szerint autója lerobbanása miatt nem tudott részt venni a tájékoztatón. A visszavágó mérkőzésre október 29-én kerül sor azt követően, hogy a 2015. november 28-i összecsapásuk Klicsko vereségével végződött. (MTI/AP/Alastair Grant)
Vágólapra másolva!
Biztosan nem rendezik meg az október 19-re kiírt Tyson Fury-Vlagyimir Klicsko nehézsúlyú profi bokszmeccset, miután a brit bunyós ismét lemondta a visszavágót.

A 28 éves Fury hatalmas meglepetésre tavaly novemberben legyőzte a 40 éves ukrán klasszist, aki így 2004 áprilisa után kapott ki újra, és kilenc és fél év elteltével veszítette el világbajnoki címeit.

A teljes novemberi meccs:

Fury akkor visszavágót ígért neki, júliusban csaptak volna össze újra, azt a brit bokasérülés miatt lemondta, akárcsak a Manchesterbe kiírt októberi találkozót.

Az orvosok szerint nincs megfelelő állapotban ahhoz, hogy a kötelek közé lépjen, ugyanis további kezelésekre szorul" - áll Furyék hivatalos közleményében.

Arról egyelőre semmit nem tudni, hogy pontosan milyen betegséggel küzd a brit bokszoló.

A múlt héten lett sajtótájékoztatót hívtak össze az október 19-ei meccs miatt, ám Tyson Fury nem jelent meg.

Klicsko hiába várta Furyt Forrás: MTI/AP/Alastair Grant

Júniusban doppinggyanúba keveredett, ám eltiltását a vizsgálatok lezártáig felfüggesztették, így Manchesterben ringbe léphetett volna Klicsko ellen.