Vágólapra másolva!

Egy ide, egy oda a vízilabdakupákban



A BVSC a Bajnokok Ligájában 9-6-ra kikapott a jugoszláv VK Becsej otthonában, ugyanakkor az FTC a KEK negyeddöntő első mérkőzésén 11-7-re győzött a spanyol CN Sabadell otthonában.

Az első két negyedben a jobban összpontosító hazaiak nagy előnyre tettek szert, de ez részben a BVSC kapusának, Szécsinek is köszönhető volt, aki gyenge napot fogott ki, és egy ízben a félpályáról kapott gólt. A harmadik játékrészben rendezettebben játszott a magyar csapat, és akár az egyenlítést is megszerezhette volna, de egy emberelőnyös helyzetet kihasználatlanul hagyott. A zárónegyedben a Becsej újra magabiztosan vízilabdázva növelte előnyét, és megszerezte a győzelmet.

*

Az FTC-Vitalin férfi vízilabdacsapata a KEK negyeddöntő első mérkőzésén szerdán 11-7-re győzött a spanyol CN Sabadell otthonában.

A magyar csapat az első két negyedben fokozatosan növelte előnyét, amelyet később meg is tartott. A túlfűtött hangulatú mérkőzésen a Ferencváros fegyelmezett, jó játékkal diadalmaskodott. A zöld-fehérek elsősorban a négy gólt szerző Székely Bulcsúnak és a parádés védéseket bemutató Kósz Zoltánnak köszönhetően szerezte meg a győzelmet.

MTI