Vágólapra másolva!

Kínos Fotex-vereség Ózdon<br/>

A bajnoki címvédő Fotex KC Veszprém férfi kézilabdacsapata 10-7-es félidei vezetés után nagy meglepetést okozva 16-15-re kikapott szerdán, Ózdon.

Hajnal Csaba, a bakonyi klub ügyvezető elnöke a találkozó után elmondta: nem emlékszik arra, hogy az együttessel mikor fordult elő utoljára, hogy egy félidő alatt csupán öt gólt dobjon.

- A klubnál egyelőre minden marad a régiben, ha valamilyen szankciót hozunk, akkor arról értesíteni fogjuk a közvéleményt - mondta Hajnal Csaba.

Kovács László vezetőedző, a veszprémi Naplónak elmondta: a Fotex szerdai produkcióját gyenge támadó játék, elégtelen helyzetkihasználás jellemezte.

A Fotex KC Veszprémnél hétfőn - egy nappal a Bajnokok Ligája címvédő spanyol Barcelonától elszenvedett 31-23-as vereséget követően - tartottak elnökségi ülést, amelyen felszólították Kovács Lászlót, hogy bánjon az eddiginél sokkal keményebben játékosaival.

Akkor Hajnal Csaba úgy nyilatkozott: az őszi idény után, ha a csapat a BL-ben nem jut tovább csoportjából, illetve a magyar bajnokságban nem nyeri meg a rangadókat, akkor névtől és korábbi eredményektől függetlenül a gyengén teljesítőktől megválnak.

(MTI)