Vágólapra másolva!

Soproni diadallal kezdődött a nőikosárlabda "Final Four"<br/>

Az európai csatározások után a Magyar Kupa jelent újabb izgalmas eseményt Pécsett, ahol a női Magyar Kupa elődöntőivel kezdődött a kétnapos kosaras program.

BSE-ESMA - Soproni Postás-Tabán Trafik 52-75 (24-44)
Pécs, 1500 néző V: Szabó, Bodnár
pontszerzők: Nagy D. 15, Thomas 11, Szumnyikova 10, Szélesy 5, Vukovics 4, Fábián 4, Németh 3, illetve Bíró 18, Fodor Cs. 14, Bakai 13, Veres 10, Szenes 8, Delmis 6, Ambrus 2, Ördög 2, Szemerédi 2

A Sopron az elején öt perc alatt nyolcpontos előnyre tett szert. Innen ugyan a BSE még felzárkózott, de a vidéki együttes újra erősített, s a félidőben 20 pont volt a különbség a két csapat között.

A második játékrészben iskolajátékot produkált a Sopron, amihez a BSE csak asszisztált. A Postás minden megerőltetés nélkül nyert és jutott elsőként a Magyar Kupa döntőjébe.

(MTI)

Korábban:

A GYSEV-Ringa nőikosárlabda-csapata az Euroliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén súlyos vereséget szenvedett Csehországban a Gambrinus Brnótól, így összesítésben 2-1-re alulmaradt, és nem került be a négyes döntőbe. Ugyanígy járt a MiZo-Pécsi VSK is, amely tizenegy pontos vereséget szenvedett a francia Bourges otthonában.