Vágólapra másolva!
A MiZo-Pécsi VSK nőikosárlabda-bajnokcsapata két új játékossal és új támogatóval vág neki a szezonnak. Rátgéber László vezetőedző elsősorban a jó bajnoki szereplést tűzte ki célul maga és csapata elé.

Öt magyar és egy-egy litván, illetve jugoszláv válogatottal kezdi meg szeptember végén az idényt a MiZo-Pécs. A játékosok közül Béres Tímeát és Károlyi Andreát, a két új szerzeményt hétfőn mutatták be egy pécsi sajtótájékoztatón.

A csapat vezetői bejelentették, hogy a napokban a MiZo-Pécsi VSK kiemelt, két évre szóló reklámszponzori szerződést kötött a pécsi székhelyű Battery Kft.-vel, de ettől a csapat neve nem változik meg. A szponzorálási összeget üzleti titokként kezelik a felek, de annyit közöltek, hogy a cég a bajnok egyik legnagyobb támogatója lett.

Az ötszörös bajnok és négyszeres kupagyőztes együttes célja az Euroligában legalább a legjobb nyolcba kerülés, bár Rátgéber László vezetőedző hangsúlyozta: számára elsődleges a jó szereplés a bajnokságban, aztán a Magyar Kupában, az Euroliga-helytállás csak ezután következik a fontossági sorrendben.

A felkészülés ötödik heténél tartó MiZo-Pécsi VSK szerdán Újvidékre utazik rangos nemzetközi tornára.

(MTI)

Ajánló: