Vágólapra másolva!
Gulyás Róbert nem léphet pályára a szerdai férfi kosárlabda Eb-középdöntőn Salgótarjánban, Mészáros Zalán deréksérülése azonban rendbe jött, így ő játszhat.

"Gulyás Róbert nem léphet pályára a Svájc elleni szerdai férfi kosárlabda Eb-középdöntő mérkőzésén Salgótarjánban (Sport1, 18 ó), Mészáros Zalán deréksérülése azonban rendbe jött" - mondta Bodrogváry Iván, a válogatott menedzsere. A francia Chalon-sur-Saone csapatában légióskodó Gulyás hetek óta fájlalja a lábát, és az orvosok továbbra is eltanácsolták a szerepléstől. Az Atomerőmű SE játékosa viszont megfelelt a kivizsgáláson, így őt csatasorba állíthatja édesapja, Mészáros Lajos szövetségi kapitány.

Az MKOSZ főtitkári posztjára kiírt pályázattal kapcsolatban - miután neve szóba került a jelenlegi főtitkár, Horváth Frigyes utódjaként - a válogatott menedzsere közölte, hogy a szövetség február 6-án dönt az alapszabály-módosításról és a tisztség betöltőjének majdani hatásköréről. Az érdeklődők ezután kandidálnak, a pályázat beadási határideje: február 15. Bodrogváry hozzátette: van ideje eldönteni, hogy mit lépjen.

(MTI)