Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligájának csoportküzdelmeiben érdekelt FTC-Thomas Jeans és a LEN Kupa negyeddöntőjének visszavágójára készülő Vasas-Plaket vízilabdacsapata jövő szombaton egymás után, közös programban játssza meccseit a Komjádi-uszodában.

Előbb 16 órakor a Vasas a CN Barcelona ellen száll vízbe a továbbjutás reális esélyével, miután a múlt szombati első találkozó 7-7-es döntetlennel ért véget. A Fradi Athénban kezdte a legjobb nyolc közötti BL-csoporttalálkozóinak sorát: 8-6-ra nyert az Olimpiakosz Pireusz otthonában, ezzel nagy lépést tett a Final Four felé.

Most a címvédő jugoszláv Becsej (az olimpiai bajnok Molnár Tamás és Biros Péter csapata) következik. A vendégek különböző, főleg anyagi jellegű gondokkal küszködnek, s talán ezért "szenvedtek" a nyitó meccsen: hazai medencében csak 12-11-re verték az Olympic Nice-t.

A két hazai klub remek kezdeményezése már csak azért is közönségvonzó eseményt ígér, mert a kettős nemzetközi program egy jeggyel tekinthető majd meg, a belépő ára ezer forint lesz.

(MTI)