Vágólapra másolva!
Dennis Rodman lehet az NBA újabb nagy visszatérője. A 40 éves, hétszeres lepattanózókirály pénteken este, a "The Last Word" (Az utolsó szó) című televíziós showműsorban beszélt terveiről Jim Rome műsorvezetőnek.

Dennis Rodman Worldwide
"Féreg"

"Az Indiana Pacers is érdeklődik utánam, nagy valószínűséggel jövő héten mindent nyélbe ütünk." Arra a kérdésre, hogy képesnek érzi-e magát egy egész szezonon át a játékra figyelni, szintén határozottan válaszolt: "Természetesen. Ez nem lehet probléma. Az a baj, hogy rossz hírem van a ligában, a Lakersnél is rám sütötték a bélyeget: problémás fickó."

Rodman 23 meccset játszott a Lakersnél az 1999-es évadban, mielőtt elküldték volna. Azt megelőzően hét évadot Detroitban, kettőt San Antonióban, hármat pedig Chicagóban töltött. Detroitban a Pacers jelenlegi edzője, Isaiah Thomas a játékostársa volt."Számomra lényegtelen, hogy Washingtonba vagy Indianapolisba megyek-e. A fővárosban a Jordant körülvevő felhajtásból rám is jutna bőven, a másik helyen Reggie Millerrel játszanék együtt, s ez is garantálná az érdeklődést. Persze Rodmanre is kíváncsiak az emberek, nem kell ehhez segítség..."

Ch. Gáll András

Korábban:

Tizenegy piros betűs Jordan-nap