Vágólapra másolva!
Bár a Herz-FTC nőikézilabda-csapata hétgólos győzelmet ért el a német TV Lützellinden ellen a vasárnapi Bajnokok Ligája-selejtezőn, a találkozó másnapján egy nyilatkozat borzolta fel a zöld-fehér szurkolók kedélyeit. A csapat legjobbja, Farkas Ágnes ugyanis a sportnapilapban sejtelmesen csupán annyit nyilatkozott: "Remélem, hogy pályafutásomat az FTC-ben folytathatom..."

Információink szerint akár szakítással is befejeződhet a Herz-FTC és Farkas Ágnes kapcsolata. A Fradi Európa-bajnok, világbajnoki és olimpiai ezüstérmes átlövője ugyanis a hírek szerint - csapattársaihoz hasonlóan - hónapok óta nem kapott fizetést. A nyáron felmerült, hogy Farkas távozik az együttestől, amennyiben az általa kért összeget a klub nem garantálja számára. Miután ez megtörtént, úgy tűnt, semmi akadálya nem lesz a virágzó együttműködésnek. Ám egyelőre a Ferencváros fizetésképtelen, a csapathoz közel állók szerint két-három hónapja nem kaptak fizetést a sportolók. Miután a hétfői megbeszélés sem hozott eredményt, Farkas már nem is edzett - igaz, ezt hivatalosan bokasérüléssel magyarázta.

A 28 esztendős klasszis távozása érzékenyen érintené a csapatot, amely a bajnoki küzdelmek mellett szombaton a Lützellinden otthonában próbálja meg kivívni a BL-továbbjutást. Kedden a Spartacus elleni bajnoki után talán már mindenki okosabb lesz...