Vágólapra másolva!
Jól kezdődött, de rosszul folytatódott a GySEV-RINGA nőikosárlabda-csapata számára a Krasznai-kupa nemzetközi női kosárlabdatorna.

A jugoszláv Buducsnoszt Podgorica ellen az ausztál Bevilaqua vezérletével pillanatok alatt elhúzott a GySEV, 10-3-nál azonban Balogh Judit megsérült. A soproniak kitűnő bedobója összetérdelt egyik ellenfelével, az orvos és a gyúró támogatta le a pályáról. Sérülése nem tűnik túl súlyosnak, ám ezen a tornán valószínűleg már nem fog játszani. A nagy kedvvel kosarazó GySEV végül közönségszórakoztató játékkal simán nyert 103-39-re.

A torna másik mérkőzésén jól kezdett a másik soproni csapat, a Postás-Tabán Trafik. Az első negyed közepére 10 pontos előnyre tett szert az osztrák Klosterneuburggal szemben. Később azonban kijött a fáradtság Meszlényi Róbert csapatának játékosain, akik négy nap alatt a negyedik meccsüket játszották, mivel a múlt hét végén a zalaegerszegi Göcsej-kupán szerepeltek. A játékosok nagyon pontatlanul dobtak, végül mégis 60-58-as soproni siker született.