Vágólapra másolva!
Szombaton debütál hazai pályán a GySEV-Ringa nőikosárlabda-csapata. Farkas Sándor tanítványai látványos játékkal, a klub vezetése pedig show-műsorral készül a 2001-2002-es évad hazai premierjére.

Török Zoltán a klubot üzemeltető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója beszámolt róla: a találkozó előtt fél órával látványos pirotechnikai bemutatóval egybekötve mutatják be a klub játékosait a szurkolóknak. Török hozzátette: ezenfelül még sok olyan meglepetés is várja majd a találkozóra kilátogató szurkolókat, amelyekről nem szeretne előre beszélni.

Ami a szombat este szakmai részére vonatkozik, arról Farkas Sándor, a GySEV-Ringa szakvezetője beszélt: "Nyilván fokozott az elvárás a hazai premieren csapatunkkal szemben, amely az előkészületi találkozókon bíztatóan szerepelt, és nagy különbségű idegenbeli győzelmet aratott a bajnoki nyitányon a fővárosban. Nagyon bízom benne, hogy csapatom megfelel majd az elvárásoknak. A Szolnok nyáron jól erősített, sokáig jól tartotta magát a Pécs ellen, és a nem is titkoltan a Ronchetti-kupa megnyerésére törő Vrsac ellen a szünet után kimondottan jól játszott. Vezetőedzőjük Palkovits Tamás, valamint Csontos Eszter révén van GySEV-kötődésük is a szolnokiaknak, ők tehát egy kicsit hazajönnek. Szeretnénk mindent megtenni, hogy a látványos műsor után a találkozón is jól szórakozzanak szurkolóink."