Vágólapra másolva!
A Marc Körmendet Kaposvárra elkísérő szurkolókat komoly atrocitások érték a somogyi fővárosban. Az eset miatt a piros-feketék ügyvezetője, Fodor Sándor több fórumon is panasszal fog élni.

A történet rövid és egyszerű: az amúgy angyalnak nem nevezhető körmendi szurkolótábort a Kaposvár elleni bajnoki után (eddig ismeretlen okok miatt) gumibottal elpüfölték. A vendégszurkolók szombaton biztosan nem tettek semmit, ami a verést előidézhette volna.

Fodor Sándor három levelet szándékozik írni: egyet a Kaposvári Rendőrkapitányságra, a másodikat a szövetség főtitkárának, Bodrogváry Ivánnak, míg az utolsót a játékvezetői testület első emberének, Král Lászlónak.

A körmendi sportvezető a csapata szurkolóit ért brutalitást kifogásolja, továbbá szóvá tette, hogy a találkozó után a parkolóban nem biztosították a piros-feketék elvonulását, sőt a hazai szimpatizánsok "vegyülését" is megengedték, okozván ezzel nem kis csetepatét.

"Nem teszünk feljelentést, mert nem szeretnénk hónapokig a kaposvári bíróságra járni azért, hogy kiderüljön, mi vertük meg a rendőröket" - kommentálta némi iróniával az esetet Fodor Sándor.

A főtitkárnak írt levélben rendezési hiányosságokról esett szó, a játékvezetői testületnek címzett levél az egyik kipontozódott hazai játékos oldalvonal melletti "bíróterrorizálását" és a közönség hergelését említi meg.