Vágólapra másolva!
Az európai vízilabdakupák folytatásának szombaton, Budapesten sorra kerülő sorsolását kilenc ország 24 csapata (köztük négy magyar) várja. A Bajnokok Ligájában a Domino BHSE (a sorsolás házigazdája), a KEK-ben a Vasas, a LEN Kupában a BVSC és a Ferencváros érdekelt.

Magyarország mellett csak az olaszoknak maradt állva négy csapatuk, de ők nem 100 százalékosak, mert egy képviselőjük (a Tóth Frankkal, Monostorival és Tromlerrel vízbe szálló Bologna) kiesett a LEN Kupából.

A folytatásban a BL mezőnyét két négyes csoportba sorsolják, a kvartettek tagjai január 19. és április 14. között oda-visszavágós alapon játszanak egymás ellen, a KEK-ben és a LEN Kupában hagyományos párharcok döntik el az elődöntőbe jutást.

Utóbbi két kupában a játéknapok: negyeddöntők: január 19-20. és február 2-3., elődöntők: február 23-24. és március 9-10., döntők: március 23-24. és április 13-14.

A még versenyben lévő csapatok:
Bajnokok Ligája:
Domino BHSE, Posillipo Napoli, Dinamo Moszkva, Olimpiakosz Pireusz, Olympique Nice, VK Becej, Jug Dubrovnik (címvédő), Spandau Berlin

KEK:
Vasas, Mladost Zagreb, Jadran Herceg Novi, RN Florentia, CN Barcelona, NC Vuliagmeni, Lukoil Volgograd, SV Cannstatt

LEN Kupa:
BVSC, FTC, CN Catalunya, Primorje Rijeka, Pro Recco, Brescia, Real Canoe Madrid, Partizan Beograd.

Korábban:

Kásásék simán verték Birosékat