Vágólapra másolva!
A felsőházi rájátszásról hajszál híján lemaradt győriek a sereghajtó Kőbányát fogadták a férfikézilabda-bajnokság legutóbbi játéknapján, és a 15 gólig jutó Frey vezérletével magabiztosan győzték le ifj. Kiss Szilárd tanítványait.

Férfikézilabda-bajnokság, rájátszás a 7-12. helyért:
Győri ETO KC - Rév-Kőbánya 28-23 (15-9)
Győr, 500 néző
vezette: Klucsó, Lekrinszky.
ETO: GERHÁTH - Iváncsik T. 4, Struhár, Bognár R. 2, Kányai, FREY 15/7, Császár 1. Cs.: Varga, Tatai (kapusok), SZABÓ P. 4, Bognár I. 1, Konkoly 1, Erdei, Herbert. Edző: Tóth László.
Rév: Kerekes - Székely 2/2, Szabó L. 3, Csánti, MOLNÁR 6, Rácz, Gróf. Cs.: Ihász (kapus), Józsa 5/3, Soós 1, Szilágyi 2, Cseh 1, Kemény, Gigler 3. Edző: ifj. Kiss Szilárd.
hétméteresek: 7/7, ill. 8/5.
kiállítások: 4, ill. 14 perc.

A rájátszás első fordulójában az alapszakaszt hetedik helyen záró győriek a sereghajtó Rév együttese ellen nehezen lendültek játékba. Az első gólt a vendégek szerezték, erre Frey válaszolt hazai részről. Gólgyárosa vezérletével hamar megnyugtató előnyhöz jutott a Tóth-csapat, de amikor a Rév követő emberfogással kísérte Freyt, rövid időre lebénultak a zöld-fehérek, és közel négy percig nem tudtak gólt dobni.

Ezt követően azonban ritmust váltott a hazai csapat, s végül is tisztes távolságba került a vendégektől. Fordulás után győri szempontból nagyon jól folytatódott az összecsapás, mert előbb Frey, utána Bognár Róbert volt eredményes. A különbség szép fokozatosan nőtt, 22-12-nél már tíz góllal vezetett az ETO. Az utolsó negyedórában azonban már egyre több hiba csúszott a játékba, s ezt kihasználva a kőbányaiak rendesen lefaragtak hátrányukból, a győri győzelmet azonban nem tudták kétségessé tenni.

Tóth László: "Egy Zámbó Jimmy-dalt idéznék: - A szeretet egység, a becsület tisztesség."

Kiss Szilárd: "Ennyivel jobb volt az ETO."