Vágólapra másolva!
A szezon végével távozó Földi Sándor helyett újabb délvidéki szakember, a múlt idényben a Mol-Szolnok együttesével Magyar Kupát nyerő Goran Miljkovic lesz a Kaposvár férfikosárlabda-csapatának szakvezetője.

Miután a 2000/2001-es szezon magyar férfikosárlabda bajnoka, a Kaposvári Klíma-Vill KK még elődöntőbe sem jutott a közelmúltban befejeződött bajnokságban, a rossz szereplés komoly változásokat indított el a somogyi városban. Először Kása Sándor, a klub elnöke mondott le tisztségéről, de Földi Sándor vezetőedzővel sem hosszabbítottak szerződést a vezetők. A vérátömlesztés egyelőre csak a vezérkart érintette, a játékoskeretet nem. A térdproblémákkal küszködő Gordan Filipovics egy-, Beck Attila kétéves szerződést kapott, de marad a csapatnál Simon Balázs, Varga Roland, Szőke Balázs, Dzunics Braniszlav és Sztojan Ivkovic is. A hírek szerint a légiós posztra már meg vannak a kiszemeltek, a jól értesültek a bajnokcsapat kiválóságairól, Emir Halimicről és Ronald Nunneryről beszélnek.

Az új szakvezető Goran Miljkovic lett, a jugoszláv szakember korábban a Soproni Ászoknál és Szolnokon dolgozott, legutóbb éppen a Tisza partiakkal szerzett Magyar Kupa-elsőséget.