Vágólapra másolva!
Nemcsak női, de férfiegyüttese is lesz a Szegednek az ősszel induló, 2002/2003-as kosárlabdaszezonban. A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis sikerült komoly, multinacionális céget megnyerni a Szedeák csapata mögé, így a gárda már be is nevezett az élvonalba.

Bár komoly anyagi nehézségek merültek fel Szeged férfikosárlabda-együttesénél, a júniusban felröppenő, a csapat élvonalbeli visszalépéséről szóló pletyka már a múlté. A Szedeák július elején hivatalosan is beadta nevezését a Magyar Kosárlabda Szövetségnél, majd sikerült tető alá hozni a szerződést a Sole Rt.-vel, amely jelentős összeget invesztált az együttesbe.

Magyar kosárlabdahttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28842

A Kecskemétre távozott tréner, Molnár Csaba helyén ugyan még nem ül senki, ám a Délmagyarország információi szerint a klub komoly tárgyalásban áll egy neves szakemberrel, s ha minden jól megy, akkor a jövő héten a szerződés aláírására is sor kerülhet. A tavalyi keretből Tanács Kecskemétre, Balogh Pécsre igazolt, a többiek közül Nyilas, Deák, Kiss, Drahos és Pávlicz marad, de reális az esély az amerikai Ledon Green visszatérésére is.

Pincési László