Vágólapra másolva!
Új amerikai légióst szerződtetett a Dombóvár élvonalbeli férfikosárlabda-csapata. Az amerikai Jermaine Spivey egy évre kötelezte el magát a tolnai kisvárosba, de a hírek szerint hamarosan újabb honfitársa is érkezhet.

Miután Patrick Lee Debrecenbe szerződött, Seran Riley pedig súlyos bokasérülést szenvedett, a Dombóvár férfikosárlabda-együttese újabb légióst szerződtetett a 2002/2003-as szezonra. Az amerikai Jermaine Spivey már be is mutatkozott új csapatában, s a Salgótarjánban megrendezett 27. Szert Sándor-emléktornán, a DVMSE egyik legjobbjának bizonyult. A játékos a besztercebányaiaknak és a Nyíregyházának 19-19, a Salgótarjánnak pedig 24 pontot szórt.

A harmincéves, 189 centis védő korábban megfordult már az izraeli Hapoel Lev Hasharon és a Hapoel Nahariya együttesében is, utóbbiban 19,9-es pontátlagot produkált. 2001 augusztusában próbajátékon vett részt a szlovén Pivovarna Lasko csapatánál, de mivel nem kapott szerződést, végül az amerikai Rome Rockersnél kötött ki.

Magyar kosárlabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=28842

Ha minden jól alakul, akkor a héten újabb amerikai érkezhet a tolnai kisvárosba. A kiszemelt nem más, mint az a Jeremie Eaton, aki az 1999-2000-es szezonban szerepelt Magyarországon, akkor a Körmendet erősítette. A 26 éves, 209 centiméter magas center igazi vándormadár, aki a Gonzaga egyetem elvégzése után megfordult a Seattle SuperSonics, az Atlanta Hawks és a Utah Jazz nyári táborában is, de nem kapott szerződést. Játszott Ausztráliában (Melbourne), az Egyesült Államokban (Las Vegas Silver Bandits), Libanonban (Kahraba Beirut), Izlandon (KR Reykjavik), Hollandiában (Eiffel Towers), majd hazatért Amerikába. Legutóbb a Dakota Wizards együttesének tagja volt.