Vágólapra másolva!
A BL-finalista Ferencváros óriási csatában két góllal kikapott az EHF Kupa-győztes dán Ikast Bordingtól a szkopjei nőikézilabda Szuperkupa elődöntőjében.

Az első elődöntőben:
Ikast Bording (dán) - Ferencváros 32-30 (17-18)
A magyar csapat gólszerzői: Farkas 10, Siti, Lőwy 5-5, Tóth 4, Uhrakova 3, Benyáts, Mravikova, Kirsner 1-1

A mérkőzés elején fej-fej mellett haladtak a csapatok: a ferencvárosiak vezettek, a dánok rendre egyenlítettek. A folytatásban sem remekeltek a védelmek, negyedóra alatt 18 találat esett (10-8 a Fradinak).

A magyar gárda később Farkas és Siti révén növelte előnyét (12-9), de az Ikast nagyobb sebességre kapcsolt és felzárkózott (13-12). Az első félidő hajrájában már nem változott a különbség. Három másodperccel a szünet előtt a zöld-fehérek szlovák beállósa, Uhrakova térdsérülést szenvedett, nem tudta folytatni a játékot.

Egygólos Fotex-vereség a Szuperkupa-döntőben/sport/csapat/kezilabda/20021026egygolos.htmlFarkas Ágnes: Soha sem akartam más lenni/sport/csapat/kezilabda/20021004farkas.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=26900

A második félidő elején gyorsan egyenlítettek a dánok, majd fordítottak is, de a továbbra is remeklő Farkas, valamint a bravúros védéseket bemutató Sugár miatt nem tudtak elhúzni. A végjátékban az Ikast jobban összpontosított, és megnyerte a végig szoros csatát.

A magyar bajnok vasárnap 16.30-kor a BL-első macedón Kometal Szkopje és a KEK-győztes orosz Lada Toljatti párharcának vesztesével találkozik. A döntőt 19 órától rendezik.