Vágólapra másolva!
December 29-én 15. alkalommal csapnak össze a legjobb hazai kosarasok. A Yukos Kelet-Nyugat Kosárlabdagálát ezúttal Budapesten, a Körcsarnokban rendezik. A szomszédos SAP csarnokban a streetball amatőr virtuózai versenyeznek ugyanazon a napon.
Forrás: streetball.hu
Ezúttal nem Antoine Walker lesz a főműsorszám

A 2002-es év a kosárlabda sportágban bővelkedik jubileumokban. 60. születésnapját ünnepli a napokban az MKOSZ, 10. jubileumához érkezett az adidas Streetball, és idén 15. alkalommal szerveznek Magyarországon Kelet-Nyugat kosárlabdagálát.

A jubileumot látványos kosárlabda show-val ünneplik a Budapesti Körcsarnokban - a helyszínnel nem titkoltan a sportág iránt kiéhezett fővárosi közönségnek igyekeznek kedvezni, hiszen a férfibajnokság élvonalában nem szerepel budapesti csapat.

A hagyományokhoz híven a gála kezdő ötöseit a közönség szavazatai alapján jelölik ki (a Paks keleti csapatnak számít). A két csapat edzője a decemberi utolsó forduló után élen álló keleti, illetve nyugati csapat edzője lesz. A jelenlegi állás szerint Keleten várhatóan a Debrecen, Nyugaton az Albacomp végez az élen, így valószínűleg Rátonyi Tamás és Sterbenz László lesz, aki végül összeállítja a csapatokat.

SZAVAZZ!

Szavazni sms-ben a 30/270-71-79-es, faxon a 1/450-11-69-es számon, valamint a lenti címen lehet.

A Kelet csapatába eddig a legtöbb szavazatot Patrick Lee és Ledon Green kapta. Nagyon sokan voksoltak a magyar válogatottban szereplő Mészáros, Sitku, Fodor, Czigler négyesre, valamint Pavlovicsra és Oroszra. A nyugati szavazatok többnyire Lapovra, Moseley-re, Kálmánra, Dzunicsra, Ivkovicsra, Kámánra és Borosra érkeztek.