Vágólapra másolva!
A dán Ikast-Bording német válogatott kézilabdázója, Grit Jurack a következő szezonban valószínűleg ismét a HC Leipzig együttesét erősíti majd.

Súlyos térdsérülése miatt az egész szezont kihagyni kényszerült eddig Grit Jurack, a német nőikézilabda-válogatott és a dán Ikast-Bording klasszis átlövője. A német játékos a dániai Európa-bajnokságon is csupán sportvezetőként lehetett jelen, s bár úgy tűnik, hamarosan visszatérhet a pályára, a játékos a legszívesebben visszatérne Lipcsébe.

Nyolcgólos Fradi-siker a nőikézi-BL-ben/sport/csapat/kezilabda/20030112nyolcgolos.htmlLipcsei siker a nőikézi-BL-ben/sport/csapat/kezilabda/20030118lipcsei.htmlKézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

"Az első három hely valamelyikén kellene végeznünk, de természetesen a bajnoki cím lenne a legkedvesebb számomra" - nyilatkozta Jurack a Leipziger Volkszeitungnak. A játékos várhatóan február tizedikén kapcsolódik be a munkába, ám a nyáron váltani készül. "Nagyon hiányzik Lipcse, a családom, a barátok és a csapat" - mondta a korábbi gólkirálynő.

A Herz-FTC szerencséje, hogy a tranzakcióra csupán nyáron kerülhet sor, így attól nem kell félni, hogy a rendkívül fontos, február 8-i, lipcsei Bajnokok Ligája-összecsapáson számolni kell a "bombázóval".