Vágólapra másolva!
Ahogy korábban már sejteni lehetett, edzőváltás történt a Cornexi nőikézilabda-együttesénél. A klubvezetés a gyenge szereplés miatt felmentette Zsiga Gyulát az edzői munka alól, a helyére Pánczél Barabást nevezte ki az együttes élére.

Nem úgy sikerült a szezon a Cornexi nőikézilabda-csapata számára, ahogy várni lehetett, illetve ahogy a klubvezetés szerette volna. A nyáron leigazolt válogatott játékosokból (Farkas Andrea, Siti Bea, Deli Rita) és a csapatnál lévő klasszisokból (Németh Helga, Kulcsár Anita) nem sikerült igazán jó csapatot gyúrnia Zsiga Gyula vezetőedzőnek, aki korábban már ultimátumot kapott, hogy a rájátszás szempontjából fontos rangadók közül néhányat nyerjen meg a csapattal.

Információink szerint az edzőváltás hetek óta napirenden volt, a pohár a Debrecen elleni kilátástalan játékkal telt be. A Cornexi vezetősége így felmentette vezetőedzői teendői alól a Dunaferrel korábban Bajnokok Ligáját is nyert szakvezetőt, s helyére határozatlan ideig Pánczél Barabást, az utánpótlás-csapat vezetőjét nevezte ki. A tréner korábban már dolgozott Székesfehérvárott, még a kilencvenes évek elején az akkor még Köfém SC névre hallgató klub az ő vezetésével került fel az élvonalba. Pánczél ezt követően dolgozott a Dunaferrnél (amelyet KEK-döntőig vezetett), Szekszárdon és a Spartacusnál is.

Edzőt váltott a győri nőikézi-csapat/sport/csapat/kezilabda/20030129edzot.htmlA női NB I állása/sport/csapat/kezilabda/20030120anoikezilabdanb.html

A tréner vasárnap, a Győr otthonában igazi rangadón mutatkozik be. Várhatóan a csapat addigra már kiegészül eddigi sérültjeivel: Siti Beáta játéka kilencvenkilenc százalékra valószínűsíthető, az irányító már a Loki ellen is bevethető lett volna. Németh Helga esetében is nagy a valószínűsége a szereplésnek, ám a végső szót az orvosok mondják ki.

Pincési László