Vágólapra másolva!
Március 7-8-án, az Európai Kézilabda Szövetség komoly BL-reformokról határozhat, amely értelmében bővülhet a Bajnokok Ligája mezőnye, s többek között Magyarország is alanyi jogon két férfi csapatot indíthat a versengésben.
Mohácsi Katarba szerződött

A Fotex-Veszprém hivatalos honlapja szerint a Fotex KCV válogatott balátlövője, Mohácsi Árpád - miután sikertelen tárgyalásokat folytatott a horvát Zamet Rijekával, a Veszprémet is megjáró Zlatko Saracevic egyesületével, és az olasz Trieszttel - elfogadta a katari Al-Szad ajánlatát, és az arab klubba szerződött. A harmincéves, 62-szeres válogatott játékos egyelőre május 30-ig szóló szerződést kapott új kenyéradóitól.



Ennek megakadályozására, áthidalására az EHF bécsi központjában február 14-én, pénteken tartott tanácskozást huszonkét ország közel ötven szakembere, köztük magyarok is. A gyűlést az EHF elnöke, Staffan Holmqvist, alelnöke, Tor Lian és főtitkára Michael Wiederer vezette. Az elmúlt két esztendő elemzése, és a kialakult helyzet nyomán négy alternatívát dolgoztak ki:

BL-negyeddöntős a Herz-FTC/sport/csapat/kezilabda/20030216kiesett.html63 milliót kapnak a kézisek az olimpiára/sport/csapat/kezilabda/2003020363milliot.htmlKézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

1. marad a jelenlegi rendszer
2. a jelenlegi rendszer alapján a legerősebb bajnokságokból több topcsapat kerülne a BL-be
3. 32-es BL-mezőnyt kellene kialakítani, nyolc, négycsapatos csoporttal, egy selejtezőkört megspórolva, de bevezetve a nyolcaddöntőt
4. huszonnégy csapatos BL-javaslat, amely négy, hatcsapatos csoportból tevődne össze, amely eleve több csoportmérkőzést eredményezne.

Női torna Győrött

Brazília, Szerbia-Montenegró, Románia és Magyarország női válogatottjainak részvételével rangos négyes tornát rendez a Magyar Kézilabda Szövetség március 27-29-én a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban.



Kulcskérdés maradt a televíziós jogdíjak és a marketingtevékenység kérdése, amelyet úgy tűnik a Kirchsport után az Infront Sports and Media nevű vállalkozás vesz át. Az EHF hosszú távú szerződést és együttműködést tervez az új tulajdonossal.