Vágólapra másolva!
Spanyolországi információink szerint előfordulhat, hamarosan újabb magyar kézilabdázóval bővül az ibériai bajnokság. A jelenleg Lendvayt, Kis Ákost és Nagy Lászlót foglalkoztató ligába tart ugyanis Buday Dániel, a Pick-Szeged válogatottja, aki állítólag már előszerződést kötött a Barcelonával.

Nem ígérkezik izgalommentesnek a Pick-Szeged férfikézilabda-csapata számára a hét, hiszen előbb szerdán a Dunaferr otthonában mérkőzött az együttes, vasárnap pedig a Fotex-Veszprém gárdáját fogadják a bajnoki rájátszásban.

Kirúgták a Dunaferr férfikézi-edzőjét/sport/csapat/kezilabda/20030407kirugtak.htmlKézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

A csapattal kapcsolatban jó hír, hogy két játékos, a Mezei Richárd újabb kétéves, míg Kotormán Attila egy plusz egyéves szerződést írt alá. Ami azonban még érdekesebb s egyelőre nem hivatalos információ: a nyáron külföldi szerződés felé kacsingató Buday Dániel spanyolországi információink szerint Barcelonába tart, s már előszerződést kötött a Nagy Lászlót is soraiban tudó katalán együttessel.