Vágólapra másolva!
A bronzéremmel lezárult 2002-2003-as kosárlabda-bajnokság még szinte be sem fejeződött, az Albacomp együttese máris megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Legalábbis az igazolások terén. A csapat ugyanis máris szerződtetett két kosarast: Jermaine Spiveyt Dombóvárról és Nyilas István Szegedről.

Minden bizonnyal komolyabb változás elé néz az Albacomp férfikosárlabda-együttese, amely az alapszakaszban nyújtott jó teljesítményét az utolsó fordulókban ugyan lerontotta, de az edzőváltás után Farkas Sándor vezetésével megszerezte a bronzérmet. Ám egy bajnokesélyes együttestől ez kevés, így gondolja ezt a vezetőség is.

A csapat kerete még csupán nyomaiban körvonalazódik, az viszont biztosnak tűnik, hogy két új játékos már lesz. Az egyik szerzemény Jermaine Spivey, a Dombóvár élvonalbeli együttesétől érkezik. Az amerikai a bajnokságban remekelt, mérkőzésenként átlagban 22,5 pontot szerzett (ezzel a harmadik legjobb lett), kiosztott átlagban közel hat gólpasszt találkozónként (ezzel is harmadik az összesítésben), s a liga legjobb labdaszerzőjének bizonyult a mérkőzésenkénti majdnem ötös átlagával. A kosarast a szezon zárásaként azonnal le is igazolta az Albacomp.

Így tett Nyilas István esetében is, a SOLE-Szedeák csapatának játékosa eligazolásával mérkőzésenként 12,3 pont és 3,8 lepattanó is "távozik" Szegedről.