Vágólapra másolva!
Mészáros Kornélia, Kajdacsi Judit, Andra Mandache, Fűrész Diána és Donkó Orsolya után újabb játékost szerződtetett a Szeviép-Szeged nőikosárlabda-együttese. Az érkező Russai Petra a Soproni Postást hagyta ott, immáron hatodik kulcsemberként.

Két héttel ezelőtt öt játékos írta alá újabb egyéves szerződését a Szeviép-Szeged NB I A csoportos női kosárlabdacsapatához. Mészáros Kornélia, Kajdacsi Judit, Andra Mandache, Fűrész Diána és szülési szabadsága után visszatérő Donkó Orsolya kötelezte el magát a nemzetközi kupában is rajthoz álló gárdához.

A Délmagyarország információi szerint péntek kora délután a Szeviép-Szeged együttese egyéves szerződést kötött a Soproni Postás centerével, Russai Petrával is. "Petra nem ismeretlen számomra, hiszen Szekszárdon egy évig játszott a kezem alatt. Akkor egy remek idényt produkált, az IBM-listán a legjobb tíz között szerepelt. Hármas, négyes poszton bevethető, 27 éves, 188 centiméter magas. Rendkívül jól kapkodja a lepattanókat, labdabiztos, jól dob távolról. Mivel elképzelhető, hogy Lódi Eszter családi problémák miatt visszaköltözik Diósgyőrbe, ezért kellett magas játékos után nézniük a vezetőknek. A hónap végéig edzésben maradunk a többiekkel, főként egyéni képzés szerepel a programban" - nyilatkozta a napilapnak Ujhelyi Gábor vezetőedző.