Vágólapra másolva!
Bajnoki aranyérem és két Magyar Kupa-győzelem után távozott az Atomerőmű SE férfikosárlabda-csapatától Fodor Péter, akit Pakson a következő évben már Zsoldos András követ a kispadon. A sikertréner nem maradt sokáig klub nélkül, mert elfogadta a PVSK-Panthers ajánlatát. Zalaegerszegen is váltás lesz, mert az eddigi szakvezető, Nikola Lazic a Vojvodinához szerződött.

Bár a SMAFC elleni "osztályozón" elbukott a PVSK-Panthers férfikosárlabda-csapata, a Baranya megyei klubnál komolyan gondolják az A csoportos szereplést - akár már jövőre is. A pécsiek ugyanis úgy számolnak, lehet, nem minden élvonalbeli együttes tudja teljesíteni nevezési feltételeket, s ekkor talán felcsillanhat a remény az élvonalba kerülésre. A határidő június 27-én jár le, és amennyiben nem jön össze a létszám, akár napokkal később érkezhet felkérés Pécsre. A klub vezetése mindenesetre edző poszton már váltott, s szerződtette azt a Fodor Pétert, akivel szezon végén nem hosszabbított a paksi Atomerőmű SE együttese.

A pécsiek új szakvezetője (aki csapat mellett három évig dolgozó Zalay Zoltánt váltotta) játékosként 17 éven át a Körmendet erősítette, majd a vasiak felnőtt csapatával kétszer is megnyerte a Magyar Kupát (1994, 1995), a bajnokságban pedig ezüstéremig vezette Zsebéket (1992). Pakson 1999-től dolgozott, s ugyancsak két MK-sikert (2001, 2003) és egy bajnoki arany- (2002), illetve ezüstérmet (2001) nyert.

Zalaegerszegen is változik a szakmai vezetés, ugyanis távozik az együttes kispadjáról Nikola Lazic vezetőedző. A kitűnő szakvezető egykori csapatától a Vojvodinától kapott visszautasíthatatlan ajánlatot. Az egerszegi vezetők méltányolták a tréner kérését, és közös megegyezéssel felbontották szerződését. Nikola Lazic azonban nem szakad el a ZTE-től, a jövőben játékosmegfigyelőként segíti a klub munkáját. Utódjáról később születik döntés.