Vágólapra másolva!
Még mindig nem oldódott meg Valeria Motogna győri szerződtetése. A Graboplast ETO nőikézilabda-csapata hónapok óta szeretné megszerezni a Silcotub Zalau válogatott átlövőjét, de hiába egyezett meg a játékossal, jelenlegi klubja nem hajlandó elengedni őt.

Legfrissebb hírként a román sportnapilap, a ProSport is közölt egy röpke hírt Motognával kapcsolatban, miszerint a játékost 2006-ig köti szerződése a zilahi együtteshez, s bár bejelentkezett érte a Győr, s 20 ezer eurót kínált érte, nem eladó.

Győrött persze nem így gondolják, Motogna ugyanis rendelkezik egy másik papírral, amely szerint már lejárt a kontraktusa, így felmerült a gyanú, a Silcotub meghamisította a papírokat. A döntés minden bizonnyal az Európai Kézilabda Szövetségre vár. A sportnapilap úgy tudja, a Zalau Motognáért cserébe Görbicz Anitát és Mörtel Renátát kéri, ami enyhén szólva is irreális csere lenne.

Gondot jelent még az újonnan igazolt Borbás Rita kiesése is, az Esztergomból érkezett beállós ugyanis súlyos autóbalesetet szenvedett, s farokcsonttörés miatt legalább félévet ki kell hagynia.