Vágólapra másolva!
Macedón információnk szerint Magyarországra tart Naumce Mojsovski, a Pelister Bitola válogatott kézilabdázója, aki a hírek szerint a Fotexszel tárgyal. A Vardar Vatrostalna szerződtette Dragan Djukicot, a Pick-Szeged korábbi szakvezetőjét, aki egyéves szerződést kötött a klubbal. Djukic esélyes a szövetségi kapitányi posztra is.

Hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be a Vardar Vatrostalna férfikézilabda-csapata új szakvezetőjét, Dragan Djukicot. A Pick-Szegedtől menesztett szakvezető egyéves szerződést kötött a szkopjei együttessel. A klubvezetés és a főszponzor komoly erősítést is tervez, a jelenlegi játékoskerethez még szerződtette a görög Veriasztól hazatért, és a válogatott mellett is segédkező Pepi Manaszkovot, s lehet, megszerzi a Pelister Bitola játékosát, Naumce Mojsovskit is.

A válogatott kézilabdázó a magyarok elleni Eb-selejtezőn lábtörése miatt nem szerepelhetett, s ha nem jön össze szkopjei szerződése, az csak amiatt történhet, hogy másik ajánlatot fogad el. Információnk szerint Mojsovski több magyar klubtól is kapott ajánlatot, a hírek szerint a Fotex is szeretné megszerezni a játékost. Dragan Djukic egyébként a hírek alapján akár a válogatott irányítását is átveheti.