Vágólapra másolva!
Miután Bozidar Jovic nem fogadta el nyáron a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapata által felkínált szerződést, s inkább Rijekába szerződött, a bajnokcsapat lázas kutatásba kezdett, hogy megtalálja helyettesét. A választás arra a Ratko Nikolicra esett, aki korábban megfordult a szerb Sintelon és a spanyol Cantabria együttesében is.

Bozidar Jovic távozásával Zsigmond György és Gál Gyula maradt a beállós poszton bevethető a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapatnál, ezért a klub vezetése úgy döntött, erre a posztra még szerződtet játékost.

A kiszemelt a szerb Ratko Nikolic lett, aki Nikolic még áprilisban hagyta el a spanyol BM Cantabria együttesét, ahová pár hónappal korábban szerződött. A beállós már akkor is több ajánlattal bírt Szlovéniából, Svájcból és Magyarországról, mégis Ibériát választotta.

A klasszis eddig közel száz alkalommal szerepelt hazája nemzeti csapatában, szerződése egyelőre csak december 15-ig köti a bajnokcsapathoz. Érdekesség, hogy Bartók Csaba sérülése miatt Slavko Goluzával is csupán eddig az időpontig kötött kontraktust a klub, kérdés, télen marad-e a horvát irányító.