Vágólapra másolva!
Mind a férfiaknál, mind a nőknél ismét megrendezésre kerül a klubcsapatok Európa-bajnokságának titulált Szuperkupa, amelyen a három rangos nemzetközi sorozat győztese, illetve egy-egy meghívott csapat vesz részt.

A férfiak viadalára október 25-26-án Valladolidban kerül sor, ahol a házigazda együttes mellett a Bajnokok Ligája-címvédő francia Montpellier, az EHF-kupa-győztes spanyol FC Barcelona, illetve a Kupagyőztesek Európa Kupájában diadalmaskodó ugyancsak spanyol BM Ciudad Real indul.

Az elődöntőben Barcelona-Ciudad Real, valamint Valladolid-Montpellier találkozókra kerül sor, a két győztes játszik a döntőért, a két vesztes pedig a harmadik helyért meccsel majd. A mérkőzéseket a norvég Oie, Togstad és a szlovák Rancik, Beno kettős vezeti.

A hölgyeknél november 1-2-án Farum városában gyűlnek össze a legjobbak, így az elődöntőben az EHF-kupa címvédője, a Dunaferrt legyőző Slagelse a meghívott helyi riválissal, az Ikast-Bordinggal mérkőzik meg, míg a másik ágon a BL-győztes szlovén Krim Ljubljana a KEK-első francia ESBF Besanconnal küzd a döntőbe jutásért.

A mérkőzéseket a svéd Hanansson, Nilsson kettős, valamint a német Methe testvérpár vezeti, az EHF-delegáltak között pedig ott lesz Andorka Sándor is.