Vágólapra másolva!
Három Magyarországon játszó kulcsjátékosára is számított volna Veselin Vujovic, a szerb férfikézilabda-válogatott szakvezetője, ám a szeptemberi, németországi edzőtáborba sem a Fotex, sem a Szeged nem engedte el a kézilabdázókat.

Szeptember 23-tól Hamburgban edzőtáborozik Szerbia-Montenegró férfikézilabda-csapata. Veselin Vujovic szövetségi kapitány együttese már a 2004. január 22-én kezdődő szlovéniai Európa-bajnokságra készül, ám a kapitány legnagyobb bánatára nem lehet teljes a kerete.

A Magyarországon játszó légiósok közül ugyanis a Fotex két klasszisa, Sterbik, illetve Nikolic mellett nem számolhat a Pick-Szeged irányítójával, Eklemoviccsal sem. A kapitány a hiányzók helyére a Saric, Durkovic, Andelkovic triót hívta meg.

"Ebben az időszakban két fontos mérkőzést játszunk a hazai bajnokságban, előbb 20-án Dunaújvárosban, majd 25-én hazai pályán a Pick-Szeged ellen. Mindkettőjük játékára számítunk a rangadókon, ezért most nem tudjuk őket elengedni a szerb válogatott számára" - nyilatkozta dr. Hunyadfalvi Ákos klubelnök a veszprémi klub honlapján.

A lap azt is tudni véli, a klubnak hamarosan sikerül megállapodnia az egyik hazai televíziós társasággal a Bajnokok Ligája-közvetítésekről, így akik nem tudják élőben megtekinteni a találkozókat, a tévé előtt izgulhatják végig a sorozat veszprémi összecsapásait.