Vágólapra másolva!
Negyedik bajnokiján harmadik vereségét szenvedte el a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapata, s miután a klub vezetése hétfőre rendkívüli elnökségi ülést hívott össze, lehet, az edzőváltás is napirendre kerül. A további mérkőzéseken a Spartacus meglepetésre legyőzte az Esztergomot, a Dunaferr nyert Békéscsabán, míg a Fradi kikapott a Hypo otthonában.

nőikézilabda-bajnokság, 4. forduló
Cornexi-Alcoa - Váci NK 26-30 (12-12)
Székesfehérvár, 600 néző
vezette: Láda, Sebők
legjobb dobók: Deli R. 7, illetve Mátyás 13, Ilyés 7

Negyedik mérkőzésén harmadik vereségét szenvedte el a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapata, s úgy tűnik, a vezetőség máris rendet kíván tenni a fejekben. A fehérvári hölgyek ugyan válogatott játékosokat veszítettek a nyári holtszezonban, Németh Helga Viborgba távozott, Farkas Andrea pedig a Vasast választotta, ám az érkezőkkel együtt a célkitűzés sem változott. A cél ugyanis a dobogó valamelyik foka volt - s a rossz kezdés ellenére maradt is.

A gárda eddigi egyetlen sikerét a Hódmezővásárhely ellen aratta, ám a Dunaferr elleni "bocsánatos" vereség után (mégiscsak a bajnokcsapatról van szó) kikapott a Vasas otthonában, majd a negyedik fordulóban otthon, a Vác ellen.

A KÖFÉM-csarnokban már a szurkolók sem tudták elviselni a kínos, gyenge játékot, s követelték Farkas József vezetőedző távozását. Lehet, ez a lépés nem is várat sokára. Információink szerint a klub vezetése hétfő délutánra rendkívüli ülést hívott össze, melynek témája az eddigi szereplés lesz. A csapat komoly próbatétel előtt áll, a következő három fordulóban ugyanis a Ferencváros és a Debrecen látja vendégül a fehérváriakat, majd a Győr érkezik a Cornexihez. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor edzőváltásra is sor kerülhet, a tarsolyban két név is van, ám egyelőre erről hivatalosan nem lehetett megtudni semmit.

Ami a forduló többi mérkőzését illeti: a címvédő Dunaferr magabiztos győzelmet aratott a Békéscsaba vendégeként, míg a Kőbányai-Spartacus némi meglepetésre hazai pályán 28-27-re verte az Esztergomot.

további eredmények:
Békéscsabai ENK - Dunaferr SE 22-32 (10-12)
Békéscsaba, 1200 néző
vezette: Serfőző, Bonifert
gól: Hajdu 6, Vass 5/2, Szilágyi 4/2, Deák 2, Valyuch 2, Zsuzsa 2, Ancsin 1, illetve Ferling 8/2, Lovász 5, Nagy I. 4/1, Radulovics 4/1, Borbély 3, Pigniczki 3, Bulath 2, Gáspár 2, Bohus 1

Bp. Kőbányai-Spartacus - Esztergomi KSE 28-27 (16-13)

Hypo NÖ - FTC 28-25 (18-17)