Vágólapra másolva!
Húsz fős bő kerettel kezdi meg az új esztendő elején közvetlen olimpiai felkészülését a címvédő férfivízilabda-válogatott.Kemény Dénes szövetségi kapitány elmondta, hogy 2004-ben, január 2. és 8. között első ízben Balatonfűzfőn dolgozik együtt a 13 idei világbajnok és 7 további pólós alkotta társaság, amelynek abszolút újonc tagja nincsen.

A legnevesebb "visszakerülő" a sydneyi ötkarikás bajnok Székely Bulcsú és a korábbi Európa-bajnok Kiss Csaba, de az ifjabb évjáratú kapus, Jászberényi Gábor, továbbá Steinmetz Ádám, Varga Dániel, Szívós Márton és Kis Gábor is nemegyszer megfordult már a válogatott háza táján.

A fűzfői szűk egy hét után a kapitány egy hétre visszaadja klubjaiknak a játékosokat, majd 14. és 19. között a Margitszigeten edzőtáborozik a nemzeti együttes, amely a horvátokkal és a görögökkel vív majd több edzőmérkőzést is. Kemény Dénes hozzátette még, hogy a mostani keret összetétele nem tekintendő véglegesnek, a névsor módosulhat.

a 20-as névsor
kapusok: Gergely István, Szécsi Zoltán, Jászberényi Gábor
mezőnyjátékosok: Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Steinmetz Barnabás, Székely Bulcsú, Szívós Márton, Varga Dániel, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila.