Vágólapra másolva!
Másfél hónappal a Bajnokok Ligája negyeddöntői előtt megszületett a konkrét megállapodás a Pick-Szeged és a német Magdeburg férfikézilabda-együttesei között, azaz a két klub egyeztetette az oda- és a visszavágók kezdési időpontját.

A szegedi klub honlapja szerint az első találkozóra február 14-én, Valentin napján, Szegeden, 18 órakor kerül sor. A meccset az MTV 2-es csatornája élőben közvetíti, csakúgy, mint február 22-i, 15.30-kor kezdődő magdeburgi visszavágót.

A két csapatban akadnak sérültek, igaz, februárra sok minden megoldódhat. A szegedieknél Perger Zsolt és Bajusz Sándor sérült, előbbi így ha akarna sem játszhatna a szlovéniai Európa-bajnokságon. A honlap úgy tudja, közel a megállapodás Nikola Eklemoviccsal is, akinek a klub kétéves szerződést kínál, ám a hírek szerint a spanyol Portland San Antonio is szeretné megszerezni az irányítót.

A Magdeburgban vállsérülése miatt hosszú ideje nem játszhat Nenad Perunicic, akit így a szerb Partizan Beogradtól érkezett Vladimir Mandic pótol hétről hétre. Stefan Kretzschmar lába sérült, az ő sorsa január negyedikén, az Ausztria elleni válogatott mérkőzésen dőlhet el. Ha bírja a terhelést, akkor készül az Eb-re, ha nem, akkor műtét vár rá.