Vágólapra másolva!
A spanyol kézilabda-bajnokság utolsó előtti helyén álló Juventud Deportive Arrate csapatából erősíthet a Tatabánya együttese. A magyar bajnokság negyedik helyezettjéhez az argentin válogatott Bruno Civelli érkezett, aki - ha rendbe lesznek papírjai - fél évig maradhat a bányászvárosban.

Szombat óta Tatabányán készül az argentin férfikézilabda-válogatott egyik erőssége, Bruno Civelli, aki hamarosan akár be is mutatkozhat a helyi Carbonex együttesében. A 24 éves, 193 cm magas, 90 kg testsúlyú játékos a spanyol bajnokság utolsó előtti helyén álló Juventud Deportive Arrate csapatától érkezett Magyarországra.

A 15-szörös válogatott balátlövő (aki tavaly szerepelt a magyarok elleni, 35-23-as argentin vereséggel zárult vb-csoportmérkőzésen is) jelenleg azért nem fér be a spanyolok elképzeléseibe, mert a klubban több a légiós, közülük a legutóbbi bajnokin például a Gojko Vucinic (szerb), Sergi Crevatin (argentin), Szlava Kobine (orosz), Dalivor Cutura (szerb) négyes kapott lehetőséget.

Mivel Civelli olasz útlevéllel is rendelkezik, rövid időn belül európai uniós papírjai is lesznek, ám a játékos jelen állás szerint csak fél évig marad kölcsönben.