Vágólapra másolva!
Kedden elkészítették a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását. A bajnok Dunaferr a másodosztályú Kiskunhalast kapta, a Fradi a Cornexi otthonában lép pályára. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Kedden délután készítették el a nőikézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását. A legjobb nyolc közé két másodosztályú együttes is kvalifikálta magát, a Kiskunhalas és a Csömör. Előbbi a Hódmezővásárhely után az Esztergomot verte ki (a 26-26-os döntetlen a versenykiírás értelmében az alacsonyabb osztályú együttesnek kedvezett), utóbbi a Békéscsabát búcsúztatta.

A sorsoláson aztán a Zsiga Gyula edzette Kiskunhalas belehúzott, ellenfele a bajnok Dunaferr lesz, míg a Csömör a KEK-résztvevő Vácot fogadhatja. A másik két párban élvonalbeli gárdák csapnak össze: a Cornexi a Ferencvárossal, a Győr pedig a Debrecennel mérkőzik hazai környezetben.

a negyeddöntő párosítása:
Csömör KSK - Váci NK
Cornexi-Alcoa - FTC
Kiskunhalas NKSE - Dunaferr SE
Győri Graboplast ETO KC - DVSC

A hivatalos játéknap február 25-e, ugyanakkor a Bajnokok Ligájában érdekelt FTC és Dunaferr március 10-ig kapott haladékot mérkőzése lejátszására.

a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén:
Esztergomi KSE - Dunaferr SE 18-32 (8-18)