Vágólapra másolva!
Elsőként a Domino-BHSE jutott be a férfi vízilabda ob I döntőjébe, miután a második rájátszásbeli találkozójukon is legyőzte a BVSC-Brendont, s az alapszakaszból hozott két sikerrel elérte a fináléhoz szükséges 8 pontot.

Elődöntő, második mérkőzés:
BVSC-Brendon - Domino BHSE 4:5 (1-1, 1-1, 1-1, 1-1, 0-0, 0-1) kétszeri hosszabbítás után
gól:
Kis G., Dabrowski, Zoufal, Varjas 1-1, illetve Kiss G. 4, Biros 1

Él-e utolsó esélyével és szépít a BVSC, avagy a bajnok Honvéd begyűjti a döntőhöz szükséges 8 pontból még hiányzó kettőt? Ez volt az alapkérdése a Szőnyi úti összecsapásnak, amelynek elején a center Kis Gábor átlövőként villant, és szerzett gólt emberelőnyből. A változatosság kedvéért a Honvéd Kisse nagy bombával egyenlített.

A folytatás azonban korántsem a gólözönről szólt, olyannyira nem, hogy a harmadik negyed végén is még csak 3-3 állt az eredményjelzőn, részben mert az akciók jó befejezésével rendre adósok maradtak a csapatok, részben mert a válogatott kapusai - itt Szécsi, ott Gergely - egyformán parádéztak.

A befejező hét perc fele lepergett, mire megtört a gólcsend: az utóbbi időben nem remeklő olimpiai bajnok Kiss Gergely emberelőnynél pattintott lövéssel betalált, Varjas azonban pazar felsősarkos bombával egyenlített, jöhetett a hosszabbítás.

A túlóra első három percében érintetlenek maradtak a kapuk, a másodikban aztán a régi formáját idéző Kiss G. bevette Szécsi hálóját, ezzel nyert és lett döntős a Honvéd.A másik elődöntős párban a Ferencváros szombaton este 6 órakor fogadja a Népligetben a Vasast, amelynek szintén egy győzelem hiányzik a bajnoki fináléhoz.