Vágólapra másolva!
A Honvéd került a férfivízilabda-Euroliga május végi négyes döntőjébe, miután a szerda esti visszavágón döntetlenre végzett a Vasassal, így megőrizte az első összecsapáson szerzett egygólos előnyét.

Negyeddöntő, visszavágó:
Domino-BHSE - Vasas-Plaket-Euroleasing 8-8 (1-3, 1-2, 3-3, 3-0)
gól:
Fodor, Kiss G., Molnár 2-2, Szívós, Biros 1-1, illetve Madaras 3, Vindisch, Varga Zs. 2-2, Varga D. 1

Bő fél órával a meccs kezdete előtt már dugig tele volt nézővel a Kőér utcai uszoda, a rendkívüli érdeklődés jogosságát a két csapat a nyitónegyedben igazolta: hamisítatlan pólós harci jelenetek közepette zajlott az első pillanattól a heves csata.

A Komjádi-uszodában elszenvedett 7-6-os vereség után a Vasas minimális hátrányból indult, ám a kölcsönös hibázások miatt egy darabig nem akart gól születni a visszavágón, mígnem a világbajnok Madaras bal keze kétszer is villant . Fodor a Madaras-dupla közben még válaszolt, ám Varga Zs. és Vindisch révén 4-1-re meglépett az angyalföldi alakulat.

Szívós szemfüles szépítésére megint Madaras replikázott: négyméteresből alakította 5-2-re az állást. A félidőt követően a harmadik ráúszásból harmadszor hozták el a vendégek a labdát, hogy hamarosan négygólosra hízzon a különbség Varga D. jóvoltából. Biros és Fodor emberelőnyből faragott a jelentősnek tűnő hátrányból, Vindisch és Kiss G. gólváltása után azonban Varga Zs. centerből biztosított tetemesnek tetsző előnyt a Vasasnak a záró 7 percre (5-8).

A balkezes olimpiai bajnok Kiss G. megúszás után élesztette újra a Honvéd reményeket, ötkarikás bajnoktársa, Molnár pedig előbb a gólvonalról passzírozta be a labdát, majd húzásból módosította az eredményt 8-8-ra, immár a vendéglátókat hozva továbbjutó helyzetbe. A vendégek még támadhattak több ízben is az utolsó percben, de már képtelenek voltak élni lehetőségeikkel, így maradt a döntetlen, ami azt jelenti, hogy a Domino-BHSE jutott tovább az Euroliga legjobb négy csapata közé.

A további negyeddöntők:
Jadran Herceg Novi (szerb-montenegrói)-CN Barceloneta (spanyol) 10-4
továbbjutott:
a Jadran Herceg Novi 17-11-es összesítéssel

Primorje Rijeka (horvát)-Mladost Zagreb (horvát) 5-4
tj.:
a Rijeka kettős győzelemmel, 13-11-es összesítéssel

Sturm Csehov (orosz)-Primorac Kotor (szerb-montenegrói) 8-6
tj.:
a Sturm Csehov 14-13-as összesítéssel

A Final Fourt május 28-29-én rendezik.