Vágólapra másolva!
A pénteki újrajátszott mérkőzés után ismét vízbe szállt a Vasas és a Domino, s a párharc harmadik állomásán piros-fehér siker született: Kovács István csapata 6-5-re nyert Kásás Zoltán legénysége ellen, s így összesítésben 2-1-re vezet.

döntő, 3. mérkőzés:
Vasas-Plaket-Euroleasing - Domino-BHSE 5-6 (1-2, 1-1, 1-2, 2-1)
gól: Varga T. 2, Kásás, Steinmetz B., Vindisch 1-1, illetve Bereczki, Fodor 2-2, Vári, Paján 1-1

A nyitó negyedben az alapszakaszt megnyerő Vasas háromból csak egy emberelőnyt értékesített, a bajnoki címvédő viszont kettőből kettőt, ami akciógól nélkül is Honvéd-előnyt eredményezett. A folytatásban a piros-kékek még az ötödik fórral sem tudtak mit kezdeni, Vári ellenben az emberfölényes helyzetből betalált volt csapata hálójába.

Varga T. második góljával viszont nem hagyta meglépni a riválist. A Honvéd azonban ragaszkodott a "szökési tervhez": ha nem is az ászok, de a kiegészítő emberek révén 5-2-es előnyre tett szert, s Kásás első villanása nyomán is maradt kétgólnyi differencia a befejező hét percre. Ekkor feltámadt a Vasas: előbb Steinmetz B. szépített, öt perccel a vége előtt pedig Vindisch valósággal kicentizte a bal felső sarkot (5-5).

Fodor válaszgólja sem volt csúnya, de ami még fontosabb, hogy ez győztes lövésnek bizonyult, miután a legvégén Varga T. bombája a felső lécen csattant. A Honvéd megérdemelten nyert, s tett szert 2-1-es előnyre, mert a Vasas a pénteki produkcióval szemben ezúttal kevésbé lendületesen játszott, hajrája pedig megkésettnek bizonyult. A döntő negyedik mérkőzését kedden játsszák, megint csak a Margitszigeten.