Vágólapra másolva!
A női bajnokcsapatot megirigyelve a PVSK-Panthers férfi együttese is komoly terveket szövöget a 2004-2005-ös szezonra, legalábbis a holtszezonban történő igazolások erre engednek következtetni.

Ugyan a csapat amerikai légiósa, a több klubot is megjárt Delmonte Madison Svédországban folytatja pályafutását, a hét elején három kosarassal állapodott meg Máté János szakosztályvezető. A Dunántúli Napló információi szerint az együttes szerződtette a negyedik helyezett Debreceni Vadkakasoktól Fodor Mártont és Lakatos Pétert, míg Nyíregyházáról a 33 éves bedobó, Fedja Jovanovic teszi át székhelyét a Mecsekaljára. Korábban már a bajnok Kaposvár együttesétől Pécsre igazolt Stojan Ivkovic is.

Kaposvárott Varga Roland, Szőke Balázs, Filipovics Gordan és Dénes Gábor is aláírta újabb egyéves szerződését, míg a sérüléséből lábadozó Dzunics Braniszlav is úgy nyilatkozott, hogy amennyiben játékra alkalmas, terhelhető lesz a térde, akkor kizárólag a somogyi egylet színeiben lép pályára a következő szezonban. Ellenkező esetben befejezi aktív sportolói pályafutását. A távozók közül Ivkovic mellett a két amerikai, Nate James és Casey Sanders neve ismert, Simon Balázs külföldi ajánlatokkal bír, de csábítják Trepák Zoltánt is.

Sitku Ernő egy év után visszatér Paksra, míg a négy éve az Atomerőműt erősítő amerikai Terrence Davisszel nem hosszabbít szerződést az egyesület. A szakvezető továbbra is Zsoldos András marad, aki egyelőre a Mészáros Zalán, Czigler László, Wayne Smith, Zvonimir Ridl, Kiss Zsolt, Érsek István hatossal számolhat. A hírek szerint Csaplár-Nagy Arnold, Rajkó Zsolt és Cseszlai Ádám távozik az atomvárosból.

Szombathelyen a csapat új névszponzort kapott, a Falco Swietelsky Szombathely KC játékosállományáról azt tudni, hogy a meghatározó kosarasok, Kálmán László, Pankár Tibor, Henrik István, Feigl Imre, Horváth Roland, Borszéki Csaba és Gráczer Zsolt további egy évvel meghosszabbították a szerződésüket.

Az Albacompnál Boros Zoltán visszavonult, Bojan Lapov és Nyilas István távozott, az új szerzemények között elsőként kell említeni Zoran Nisavic nevét, a szerb játékos tavaly Zalaegerszegen szerepelt, de idény közben szerződést bontott, s az évadot már a szerb BC Ibon Niksic együttesében fejezte be.