Vágólapra másolva!
Lovaglóizom-húzódás miatt nem védhetett az Eisbären Berlin jégkorongcsapatának svájci nemzetközi tornáján Szuper Levente, s inkább hazatért Budapestre gyógyulni.

A német klub előszerződési ajánlatával rendelkező 24 éves magyar kapus számára a mostani viadalon dőlt volna el, véglegesen megállapodnak-e vele.

"Sajnos, a legrosszabbkor sérültem meg. Még nem sikerült megegyezni a berliniekkel" - mondta Szuper. A játékos szeretne játszani a válogatottban a jövő heti, péntektől vasárnapig tartó székesfehérvári tornán, ahol a horvát, a dán és a norvég együttes vendégszerepel.

"Itthon kezelem a sérülésemet. Remélem, rendbe jövök, és akkor pályára léphetek a magyar közönség előtt" - tette hozzá Szuper, aki tengerentúli elfoglaltsága miatt egy éve szerepelt utoljára a nemzeti csapatban.

A kapus - illetve több tucat sztár - azért kacsingat Európa felé, mert az észak-amerikai profiligában (NHL) a játékosok és a klubvezetők közötti bérvita miatt valószínűleg nem tud időben, azaz október elején elindulni a bajnokság.