Vágólapra másolva!
A kimerítő hazaúttól még kissé fáradtan, de bizakodva készülnek az MKB-Euroleasing Sopron női kosarasai a Gdynia elleni, két sikerig tartó Euroliga-nyolcaddöntő péntek esti második mérkőzésére.

A keddi vereség (90-67) másnapján a zord időjárás miatt Lengyelországban rekedt küldöttség csak csütörtökön délben érkezett meg, így a tervezettnél jóval rövidebb ideje volt a ráhangolódásra.

"Érdekes, hogy a Gdyniával csaknem egyszerre estünk be Sopronba, noha ők egy nappal később indultak el. A hajnali 3 óra 50 perces kelés után tegnap délután ólomlábakon mozgott mindenki a Sportcentrumban, a ma délelőtti dobóedzésből pedig nem lehetett következtetni a lányok erőállapotára" - mondta Török Zoltán, a klub ügyvezető igazgatója, hozzátéve: elszántságban mindazonáltal nincs hiány, az együttes ki akarja harcolni a jövő csütörtökön esedékes harmadik meccset.

A 18 órakor kezdődő találkozón még nem állhat Natalia Hejkova edző rendelkezésére a sérült irányító, Honti Kata, aki csak a jövő héten léphet ismét pályára.